مقالات تخصصی شبکه و فناوری اطلاعات (شرکت داناپرداز)

مانیتورینگ شبکه ، پهنای سرور ، تجهیزات شبکه ، پایگاه داده ، سرورهای مجازی ، وب سایت ها، ITIL,، نرم افزار help desk، مدیریت اکتیو دایرکتوری

مقالات تخصصی شبکه و فناوری اطلاعات (شرکت داناپرداز)

مانیتورینگ شبکه ، پهنای سرور ، تجهیزات شبکه ، پایگاه داده ، سرورهای مجازی ، وب سایت ها، ITIL,، نرم افزار help desk، مدیریت اکتیو دایرکتوری

رابطه میان VM Clustering و High Availability

همانگونه که راهبران IT می‌دانند، کلاسترینگ ماشین مجازی و HA ذاتاً به یکدیگر متصل‌اند. کلاسترها (گروهایی از دو یا چند سرور که مانند یک سیستم مستقل و تنها عمل می‌کنند) انعطاف پذیری را با انتقال بار کاری میان سرورهای دیگر در کلاستر ارتقا می‌دهند. در رخداد خطای یک سرور، ماشین‌های مجازی در سروری دیگر از کلاستر مجدد شروع به کار می‌کنند و در نتیجه بارهای کاری سرور خراب شده به سروری دیگر انتقال پیدا خواهد کرد.
درک ارتباط میان کلاسترینگ ماشین مجازی و HA ممکن است آسان به نظر برسد، اما پیاده سازی آن می‌تواند به مراتب  سخت باشد. ایجاد کلاسترهای HA می‌تواند وقت گیر باشد، زیرا انتخاب تعداد VMهایی که در کلاستر شما وجود دارد، می‌تواند بصورت فرضی انجام شده و با چالش‌های مختلفی همراه باشد. خوشبختانه ما اینجاییم تا (با مطمئن و ایمن کردن HA با کلاسترینگ ماشین مجازی) به ساده تر کردن این پروسه کمک کنیم.

 برای مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:
 

نحوه ایجاد پروفایل اخطار در نرم افزار بینا

در این مقاله با نحوه ایجاد پروفایل‌ اخطار و روش‌های ارسال اخطار در نرم افزار بینا آشنا خواهید شد.


مقدمه

در نرم افزار مانیتورینگ بینا این قابلیت وجود دارد تا در صورت بروز خطا و یا اختلال در مانیتورها، به روش‌های مختلف به کارشناسان مربوطه ارسال اخطار انجام دهد تا در سریع‌ترین‌ زمان ممکن مشکل برطرف گردیده و در پی آن میزان DownTime تجهیزات به حداقل مقدار ممکن برسد.


پروفایل اخطار چیست؟

پروفایل اخطار تعیین می‌کند چه نوع اخطارهایی در رابطه با کدامیک از مانیتورها، برای چه اشخاصی و در چه ساعاتی از شبانه روز ارسال گردد. از این رو برای دریافت اخطار هنگام وقوع اختلال در مانیتورها لازم است ابتدا پروفایل اخطار ایجاد گردد. در ابتدا لازم است با مفهوم ارسال اخطار به صورت سلسله مراتبی آشنا شوید.


برای مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

مقاله‌ی نحوه ایجاد پروفایل اخطار در نرم افزار بینا

نحوه نصب نرم افزار بینا (نسخه 5.8.2.1)

نرم‌افزار مانیتورینگ بینا نرم‌افزاری پیشرفته برای مانیتورینگ شبکه و دیتاسنتر می‌باشد که دارای تکنولوژی تولید Microsoft .Net Framework و پایگاه داده Microsoft SQL Server است. در این مقاله روش نصب نرم افزار بینا بر روی سیستم عامل Windows Server 2012 و پایگاه داده SQL Server 2014 توضیح داده شده است. جهت نصب نرم افزار بینا نیاز به نصب و فعال‌سازی پیش نیازهایی می‌باشید که در ادامه به تفضیل شرح داده می‌شود.


برای مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

مقاله‌ی نحوه نصب نرم افزار بینا (نسخه 5.8.2.1)

نحوه پیکربندی دستگاه شرایط محیطی ITHS-Mini

در این مقاله آموزشی نحوه پیکربندی دستگاه شرایط محیطی ITHS-MINI و روش اتصال آن به نرم‌افزار بینا شرح داده می‌شود.

مقدمه
سیستم مانیتورینگ دما و رطوبت بینا راهکاری پیشرفته برای نظارت یکپارچه شرایط محیطی اتاق سرور و دیتاسنتر می‌باشد. این راهکار جامع از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده است که شامل نرم افزار مانیتورینگ بینا و سنسور دما و رطوبت تحت شبکه (IP Base) با قابلیت پشتیبانی از پروتکل SNMP می‌باشد. با استفاده از این دستگاه می‌توانید پارامترهای اصلی شرایط محیطی، یعنی دو شاخص دما و رطوبت را در دیتاسنتر و اتاق سرور خود تحت مانیتورینگ قرار دهید. این دستگاه دارای دو درگاه ورودی دیجیتال است که حسگر دما یا دما–رطوبت را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین ارتباط دستگاه با منبع تغذیه از طریق اتصال دستگاه به آداپتور میسر می‌گردد.

برای مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

نحوه پیکربندی دستگاه شرایط محیطی ITHS-4

در این مقاله آموزشی نحوه پیکربندی دستگاه شرایط محیطی ITHS-4 و روش اتصال آن به نرم‌افزار بینا شرح داده می‌شود.

مقدمه

سیستم مانیتورینگ دما و رطوبت بینا راهکاری پیشرفته برای نظارت یکپارچه شرایط محیطی اتاق سرور و دیتاسنتر می‌باشد. این راهکار جامع از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده است که شامل نرم افزار مانیتورینگ بینا و سنسور دما و رطوبت تحت شبکه (IP Base) با قابلیت پشتیبانی از پروتکل SNMP می‌باشد. با استفاده از دستگاه ITHS-4 می‌توانید پارامترهای اصلی شرایط محیطی، یعنی دو شاخص دما و رطوبت را در دیتاسنتر و اتاق سرور خود تحت مانیتورینگ قرار دهید. این دستگاه دارای 4 درگاه ورودی دیجیتال است که حسگر دما یا دما–رطوبت را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین ارتباط دستگاه با منبع تغذیه از طریق اتصال دستگاه به آداپتور میسر می‌گردد.


برای مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

مقاله‌ی نحوه پیکربندی دستگاه شرایط محیطی ITHS-4